Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Κάπου τα μπέρδεψε η Νίκη Φούντα

Σε ατυχείς επικοινωνιακούς χειρισμούς που δείχνουν και άγνοια κάποιων βασικών πραγμάτων υποπίπτει η βουλευτής Αιτωλ/νίας της ΔΗΜΑΡ
Πρόσφατο παράδειγμα η σχετική πρωτοβουλία - πρόσκληση προς όλους τους βουλευτές για την άσκηση πίεσης προς τον Περιφερειάρχη σχετικά με δυο έργα που όπως επισημαίνει είχαν αρχικά ανακοινωθεί και τώρα δεν περιλαμβάνονται σε νέες ανακοινώσεις.

Πέρα από την παγίδα ενός υφέρποντος "μικρομεγαλισμού" που δείχνουν τέτοιες πρωτοβουλίες (μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Φούντα απευθύνει κάλεσμα στους βουλευτές της Αιτωλ/νίας με αφορμή κάποιο ζήτημα)  δυστυχώς επί του προκειμένου υπάρχει και μια άγνοια για την πορεία των δυο έργων αυτών που κατά την κυρία Φούντα χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια.

Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική, αφού η Περιφέρεια ουδεμία σχέση έχει με το «Κόμβος Πλατυγυαλίου – Κόμβος Αγ. Δημητρίου» και το “Βελτίωση Ε.Ο Αγρινίου – Καρπενησίου – Τμήμα Αγρίνιο – Άγ. Βλάσης”, αφού τα έργα σχετίζονται αποκλειστικά με το πρόγραμμα "Προσπελασιμότητα" του ΕΣΠΑ, και τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει το αρμόδιο Υπουργείο. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάποια συνάντηση με τον κ. Κατσιφάρα, που για να είμαστε και δίκαιοι, δείχνει να διαχειρίζεται δίκαια το ΠΕΠ της Δυτικής Ελλάδας, αναφορικά πάντα με τους πόρους που λαμβάνει η Αιτωλ/νία.

Μάλλον η νεαρή βουλευτής, που σε κάθε περίπτωση πασχίζει και δείχνει ενδιαφέρον για τον τόπο της, θα πρέπει να επανεξετάσει τις πηγές της και τις πληροφορίες που λαμβάνει, πριν ανακοινώσει πρωτοβουλίες...

Π.Η.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου