Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ευτυχώς δεν έ(Χ)ασε…

Ο Παναιτωλικός με μία τραγική εμφάνιση σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος από τον έναν βαθμό που κατάφερε να πάρει από το AEL FC ARENA. Σχεδόν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έπιασε καλή απόδοση, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του ημιχρόνου, έχοντας και δοκάρι με τον Φαβάλι. Μονάχα σε αυτό το διάστημα στάθηκε αξιοπρεπώς στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτίωσε μόνο την αμυντική του λειτουργιά γι’ αυτό και απειλήθηκε ελάχιστα.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 90’ για τον Παναιτωλικό με τον Κουτσοσπύρο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
Κορυφαίος όλων ο Στεφανάκος, κάνοντας μια αρχοντική εμφάνιση.

Εκπληκτική ατμόσφαιρα από 12.000 Λαρισαίους στο AEL FC ARENA.

Το παιχνίδι

Ο Μάκης Χάβος έστησε την ομάδα στο AEL FC ARENA με αρκετές αλλαγές αφού η απουσία του Μπελόν τον ανάγκασε να προβεί σε αυτή την ενέργεια . Ο Ιορδανίδης αντικατέστησε τον Μπελόν και ο Ιωάννου ξαναπέρασε στην αρχική ενδεκάδα . Ο Μελισσάς πέρασε δεξί μπακ και παραχώρησε την θέση,στο κέντρο της άμυνας, στον Ιωάννου.

Στο α’μερος τα καναρίνια αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με την ΑΕΛ να καλπάζει έξω από την περιοχή και να χάνει τις ευκαιρίες την μία μετά την άλλη. Ανήμποροι να απειλήσουν και τυχεροί που δεν δέχθηκαν το γκολ οι ποδοσφαιριστές του Μ.Χάβου κατάφεραν τα τελευταία 20 λεπτά να έχουν μία μικρή υπεροχή χωρίς όμως να σημειώσουν κάποια αξιοσημείωτη απόδοση.

Στο β’μέρος ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και τα πρώτα 10’ ήταν δικά του. Στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να χτυπήσει κυρίως με αντεπιθέσεις. Μετά από ακόμη ένα δεκάλεπτο η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και κυρίως από τα πλάγια προσπάθησε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Τα πολλά φάουλ και κόρνερ που κέρδισε είναι η απόδειξη.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να θεωρηθεί τυχερός που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να πείσει πως μπορεί να είναι νικητής από το ντέρμπι αυτό. Σε ρόλο κομπάρσου στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι κυανοκίτρινοι είχαν μία μοναδική ευκαιρία να κλέψουν τους 3 βαθμούς από το AEL FC ARENA αλλά ο Κουτσοσπύρος σε μία καταπληκτική μπαλιά του Σίσιτς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.


Λάρισα (Τίμος Καβακάς): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (59' Λιαπάκης), Ζεκίνια (65' Σ.Κρητικός), Τσίγκας, Χασομέρης, Μπλέντι (51' Δεινόπαπας).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Μελισσάς, Ιωάννου (46' Γκόλιας), Κούσας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι (86' Καμαρά), Σίσιτς, Μπόγιοβιτς (83' Κουτσοσπύρος), Ιορδανίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαυτής (Αρτάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράς (Άρτας), Ρίγκος (Γρεβενών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λιαπάκης, Παγώνης - Σφακιανάκης, Φαβάλι, Τζούνιορ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: πηγη.panaitolikos1926.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου