Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Το Αγρινιώτικο Καναρίνι πετάει... Χαρταετό!

 

ΑΜΟΛΑΤΕ ΚΑΛΟΥΜΠΑ

Δεν πιστευω την Κυριακη το απογευμα ο χαρταετος του Παναιτωλικου να μας κανει κολωτουμπες. Γιατι με τα 50 μετρα ουρα, να βαλουμε και 10 κιλα βαριδια, δεν θα μας σηκωνεται με τιποτα! Ασε που θα μα2 κατσουν και στο λαιμο τα τουρσια και οι ταραμαδες!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ


Τελικα φουληδες η εδρα μας που καποτε καυχομιασταν γι αυτη, οτι ηταν εδρα που εδινε πρωταθληματα, οτι ηταν εδρα που την υπολογιζαν οι αντιπαλοι, ηταν εδρα που το σκεφτονταν οι ομαδες να περασουν το φερι μποτ, τωρα την εκαναν... Αμερικαν μπαρ. Αλωνιζει και μας παιρνει βαθμους ακομη και η κωλοπετινιτσα. Εμεις μαθαμε να κερδιζουμε τους πεθαμενους, γιατι ο θειος Μακης απαγορευσε το μουτζωμα.

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ


Τελικα βρε παιδια, ο Μακαρος θα πρεπει να βλεπει πολλα φαντασματα. Την μια του φταινε οι διαιτητες, την αλλη οτι δεν τον θελουν τα κεντρα αποφασεων και προχθες τα εβαλε, λεει, με τους τριτους... "τι ειναι αυτοι τριτεκνοι"... και ολα αυτα οταν δεν παίρνει αποτελεσμα. Πολλα εργα επιστημονικης φαντασιας βλεπει. Θα δειτε οτι στο τελος θα περασει τον ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ. Συντεκνοι, εχω υπονοια οτι καποιος του τα υπαγορευει αυτα και τα λεει.

Ο ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ


Προχθες ο Μπακακης με την Καλλιθεα εσωσε 3 πραγματα: την αμφισβητηση του Χαβου, τις μουρμουρες για την διεκδικηση των προνομιουχων θεσεων αλλα και τους κακογλωσσους φιλαθλους, που δεν βαζουν γλωσσα μεσα τους με τα ασχημα αποτελεσματα και σκεπτονται παντα χωριατικα.

ΕΝΟΡΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ

Ωραια ενορια το φτιαξατε το γηπεδο του Παναιτωλικου. Ζητηστε να την ενταξει η Μητροπολη σαν ξεχωριστη ενορια. Παπα θα βρουμε καποιον συνταξιουχο. Οσο για ψαλτες, εχετε, δοξα ο θεος, ενα σωρο. Θα μου πειτε γιατι τα λεω ολα αυτα; Γιατι προχθες ακουγαμε απο την εξεδρα τι κουβεντιαζαν μεταξυ τους ποδοσφαιριστες στον αγωνιστικο χωρο. Εκτος και αν το γηπεδο εχει αποκτησει τωρα τελευταια την ακουστικη των αρχαιων θεατρων.

ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ


Γινεται βρε παιδια απο αρχαιοτατων χρονων, ο Καλφας να κερδιζει τον μαστορα, μονο αν πεσει για υπνο ο καλος θεουλης. Πως ηταν δυνατον να χασει ο Γεωργαμλης απο τον Χαβο, αφου πακετο ειχαν ερθει στο Αγρινιο, ο ενας τεχνικος ο αλλος βοηθος, αλλα με την ιδια τεχνικη.

ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ


Δευτερο παιχνιδι στο Αγρινιο που το ισοφαριζουμε στις καθυστερησεις, το πρωτο στο 93' με το πεναλτι του Κουτσοσπυρου και το προχθεσινο στο 94' με τον Μπακακη. Αντε τωρα να μου πειτε εμενα οτι δεν μας θελει η ρουφιανα η τυχη. Για φανταστείτε αν δεν μας ηθελε και αυτη και να ειχαμε και 2 βαθμους μειον, θα λεγαμε bye-bye μυγες!

ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΔΕΣ


Απο εδω και περα, εσεις, τα σαϊνια της ομαδας που λετε οτι ξερετε απο ποδοσφαιρο, γιατι εμεις ειμαστε τουβλα, θα πρεπει να προσεχετε εκτος απο τη βαθμολογια και τις ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ. Εκτος και αν δεν σας ενδιαφερουν αυτες και εχετε σιγουρη την πρωτη θεση με 71 βαθμους...

Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ
Εντολη εδωσε ο Εμιρης του Καταρ στον ανθυπα, τωρα που θα γινει και επιτιμος δημοτης Οινιάδων, να βρεθει ομαδα του νομου Αιτωλ/νιας στην πιο μεγαλη κατηγορια για να την κανει δωρο στη γυναίκα του! Τυχερακηδες, θα εχετε προσβαση και στο χαρεμι, μαχαραγιαδες θα την περασετε!

Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ, Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΒΙΩΣΕ

Η στηλη και το φτερωτο πετουμενο θελουν να δωσουν τα συγχαρητηρια στον νεο προεδρο του Συνδεσμου Διαιτητών, κ. Τομαρα, για την εκλογη του και ευχεται να ειναι ο προεδρος που θα βγαλει τον συνδεσμο απο την εντατικη και την διασωληνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου