Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Καταστροφικές ισοπαλίες...

 
Ο Παναιτωλικός μόλις τέσσερις φορές έχει μπει σε τροχιά play off
Υποχρεωμένη να «χτίσει» σερί νικών είναι η ομάδα του Αγρινίου, προκειμένου να πλασαριστεί στην πρώτη επτάδα και να διεκδικήσει την άνοδο, έστω μέσα από τα μπαράζ. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «κυανόκιτρινοι» έχουν μπει σε τροχιά play off μόνο σε τέσσερις αγωνιστικές (4η, 11η, 14η και 15η), «πληρώνοντας» κυρίως τα εντός έδρας στραβοπατήματα.
Κάτω από διαφορετικές συνθήκες η ισοπαλία στις Σέρρες θα χαρακτηριζόταν θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεδομένων των πολλών απωλειών που έχει ο Παναιτωλικός στο γήπεδό του, ο πόντος άφησε απογοητευμένους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Πλέον τα «καναρίνια» καλούνται να κάνουν το 2Χ3 στα προσεχή ματς με Αναγέννηση Επανομής (εντός) και Αναγέννηση Γιαννιτσών (εκτός), αλλά και πάλι τα προβλήματα είναι πολλά για τον τεχνικό, Μάκη Χάβο.
Εκτός του Κουτσοσπύρου, ο οποίος αποβλήθηκε και θα απουσιάσει, τιμωρημένοι είναι οι Μελισσάς, Σφακιανάκης, οι οποίοι έχουν δηλωθεί για τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής. Τραυματίας παραμένει ο Πασάς. Στις επιστροφές υπάρχουν τα ονόματα των Σίσιτς, Μπόγιοβιτς που απουσίαζαν από το παιχνίδι των Σερρών.
Flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου