Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

"Δεν ξέρουν τι θα πει Μεσολόγγι!"

 
Με μια δυναμική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης πριν από λίγη ώρα, απάντησαν σήμερα ο Πάνος Κατσούλης και οι Μεσολογγίτες στα χθεσινά βίαια επεισόδια που έγιναν έξω από το ξενοδοχείο όπου ο υπουργός είχε κομματική συγκέντρωση
Πριν από λίγη ώρα στην ομιλία του ο δήμαρχος Μεσολογγίου ξεκαθάρισε πως ο αγώνας για αυτοδύναμο ΤΕΙ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και θα φτάσει μέχρι το τέλος, έως την τελική δικαίωση. Η απεργία πείνας που ξεκίνησε ο ίδιος το πρωί μαζί με τους εκπροσώπους του ΤΕΙ Φώτη Τσιφοπανόπουλο και Γιώτα Μούτσιου Νικολοπούλου αποτελεί μήνυμα πως κάθε κατεύθυνση πως δεν υπάρχει θέμα υποχώρησης ή άλλου αποτελέσματος πλην της τελικής δικαίωσης. Όπως είπε τα επόμενα δυο 24ωρα, είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, κρύβοντας όμως παράλληλα πολλές παγίδες.

Διαβεβαίωσε δε όλους πως ο αγώνας δεν πρόκειται να προδοθεί από κανένα και τίποτε. Μιλώντας για την συμπεριφορά του Μάριου Σαλμά, είπε πως ο υπουργός πήρε το μάθημά του στο Μεσολόγγι, ένα μάθημα που θα θυμάται για όλη του τη ζωή.

«Δεν ξέρουν τι πάει να πει Μεσολόγγι» είπε ο δήμαρχος Μεσολογγίου, καλώντας όλους σε συντονισμό κινητοποιήσεων των επομένων ημερών. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να επαναλάβει πως όποιος βουλευτής του νομού στηρίξει το σχέδιο «Αθηνά» ως έχει, είναι ανεπιθύμητος στην πόλη των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

Στη συνέχεια στην αίθουσα της Δημοτικής πινακοθήκης, φορείς της περιοχής υπέβαλλαν προτάσεις για κλιμάκωση κινητοποιήσεων που περιλαμβάνουν ακόμη και καταλήψεις δημοσίων κτηρίων.

Πηγή φωτο-video: onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου