Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

 
9 Μαρτίου 1926 - 9 Μαρτίου 2013. 87 ολόκληρα χρόνια ο «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» υπάρχει στην πόλη του Αγρινίου. Ανακοίνωση από τον ερασιτέχνη Παναιτωλικό
Ζει μαζί με την πόλη, μεγαλώνει μαζί της, επηρεάζεται από αυτήν και την επηρεάζει, παρεμβαίνει και διαμορφώνει κοινωνικές δομές πρωτόγνωρες για εκείνα τα χρόνια (τμήματα μορφωτικά, επαγγελματικές σχολές, τμήματα κοινωνικής στήριξης), ενώ σήμερα δεν είναι το σωματείο του ενός αθλήματος αλλά καλλιεργεί με επιτυχία πολλά Ολυμπιακά Αθλήματα (ποδόσφαιρο, χειροσφαίριση, πάλη, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση) με ανδρικά και γυναικεία τμήματα, με ακαδημίες και τμήματα υποδομής.

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς για να μπορεί ο «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.» να επιτελεί το πραγματικό του ρόλο και να κάνει αυτό που πάντα έκανε. Να είναι δηλαδή το σημείο αναφοράς στην πόλη, να συσπειρώνει και να ενώνει όλους τους Αγρινιώτες, να καλλιεργεί την ταυτότητα και την συνείδηση της πόλης μας, να εμπνέει και να είναι δυναμική συνισταμένη της.

87 ολόκληρα χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή. Κι όμως εμείς, το σημερινό Δ.Σ. του συλλόγου όλων μας, νοιώθουμε μεγάλη την ευθύνη που έχουμε αναλάβει. Νοιώθουμε πως έχουμε στα χέρια μας ένα μικρό μωρό που χρειάζεται τη φροντίδα και τη στοργή όλων μας για να μεγαλώσει και να συνεχίσει να ζει.

Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι, σε πείσμα των καιρών, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος, ανανεώνοντας τις δυνάμεις μας, θέτοντας νέους στόχους, συσπειρώνοντας τους φιλάθλους και τους συμμάχους μας, με δύναμη και διαφάνεια να κάνουμε ότι χρειάζεται για να εξασφαλίσουμε και να διασφαλίσουμε την συνέχεια, την ύπαρξη, την πλατειά συμμετοχή και λειτουργία του «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.».

Δεν είναι ακόμα ένας σύλλογος στην πόλη μας.

Είναι Ο Σύλλογος της Πόλης μας,

87 χρόνια τώρα

και για πολλά χρόνια ακόμα.

Αγρίνιο, 9 Μαρτίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου