Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Αίσθηση από την σύλληψη 38χρονου για απάτη

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση της σύλληψης 38χρονου στο Αγρίνιο, για καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του αλλά και μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Στρατοδικείο Αθηνών
Ο 38χρονος εμφανίζονταν ως στενός συνεργάτης του Κ. Καραγκούνη.

Πρόκειται για άνδρα γνωστό στην τοπική κοινωνία που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια ως συνεργάτης και κοντινός άνθρωπος του σημερινού υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη, ενώ μόλις πρόσφατα οργάνωσε έκθεση - εκδήλωση στην Αθήνα και γενικότερα είχε την ευθύνη οργάνωσης εκθέσεων, πολυσυνεδρίων και εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών μάλιστα τον έχουν πλαισιώσει , μέχρι πολύ πρόσφατα πολλοί και κορυφαίοι αυτοδιοίκητοι και πολιτικοί παράγοντες. Παράλληλα είχε αναπτύξει δραστηριότητα και μέσω Συλλόγου του χωριού καταγωγής του, του οποίου εμφανίζονταν ως πρόεδρος.

Στις εκλογές του 2012 συνόδευε τον κ. Καραγκούνη στις εκδηλώσεις και περιοδείες του και είχε διαρκή επαφή με τα τοπικά ΜΜΕ ενώ και μετά την εκλογή  και υπουργοποίηση   του βουλευτή, συνέχισε να ενημερώνει για τις δραστηριότητες του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο 38χρονος συνελήφθη χθες από την Ασφάλεια του Αγρινίου, αφού σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το στρατοδικείο Αθηνών ως ανυπότακτος, ενώ ακόμη σε βάρος του εκκρεμούσαν και δυο καταδικαστικές αποφάσεις. Η πρώτη το 2009 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για απάτη και μια δεύτερη το 2012 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά επίσης για απάτη.

Ο 38χρονος κρατήθηκε και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα του Αγρινίου, ενώ μετά την απολογία του διατάχθηκε η παραπομπή του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου