Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ποιοι θα προεδρεύσουν στα Δ.Σ. σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναυπακτία

 
Συνεδρίασαν οι δημοτικές ομάδες στους περισσότερους δήμους, για να συμφωνήσουν στα πρόσωπα που θα είναι υποψήφια για τα προεδρεία των Δημοτικών Συμβουλίων

Όπως αναμένονταν στο Αγρίνιο, για πρόεδρος εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα προταθεί από την πλειοψηφία ο νυν πρόεδρος Γιώργος Γρίνος και για την θέση του Γραμματέα η νυν Γραμματέας κ. Σαλακίδου – Πιστιώλη.
Από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες αντιπρόεδρος θα προταθεί ο κ. Καλαντζής, ενώ εάν η Λαϊκή Συσπείρωση προτείνει Γραμματέα, αυτός θα στηριχτεί και από την «Πανδημοτική Πρωτοβουλία».
Στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που προτείνει η παράταξη Μοσχολιού, αλλά από την «Πανδημοτική» θα προταθούν οι κ. Καρακώστας και Γκρίζης και θα στηριχτεί ο κ. Νικάκης από την ΛΑ.Σ. ενώ στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόκειται να προταθούν από την μείζονα αντιπολίτευση οι Γ. Μπόκα και Δ. Μουρτζιάπης και ο κ. Δήμας από την ελάσσονα αντιπολίτευση.

Στο Μεσολόγγι ο κ. Γιώργος Κασσαβέτης (φωτο), είναι η πρόταση της πλειοψηφίας για την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Αντιπρόεδρος πιθανότατα θα εκλεγεί ο κ. Φλώρος από την παράταξη του κ. Πρεβεζάνου ενώ απομένει να δούμε εάν οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης θα έχουν υποψήφιο για την θέση του Γραμματέα. Εάν αυτό δεν καταστεί δυνατόν η πλειοψηφία θα προτείνει την κ. Στέφου.
Στον δήμο Ναυπακτίας , ακούγεται το όνομα του Χρ. Σικόλα, ως πρόταση της παράταξης Μπουλέ, για την θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τέλος στην Περιφέρεια, όλα δείχνουν πως ο νυν πρόεδρος Κ. Καρπέτας θα είναι εκ νέου η πρόταση της παράταξης Κατσιφάρα, για την θέση του προέδρου στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου