Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ποινές για τρεις, απαλλαγή για έναν

 
Ποινές σε Λάρισα, Παναιτωλικό και Ηρακλή Ψαχνών επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, με τον τελευταίο να απαλάσσεται για τον αγώνα με την Καλλιθέα
Αναλυτικά, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, ανάρτηση πανό, β. του χρηματικού προστίμου των δυο χιλιάδων(2.000)ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της άναμμα πυρσών, γ. του χρηματικού προστίμου των δεκαοκτώ χιλιάδων επτακοσίων πενήντα(18.750)ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, ρίψεις αντικειμένων κατ΄ εξακολούθηση και δ. του χρηματικού προστίμου των δεκαπέντε χιλιάδων(15.000)ευρώ , για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της είσοδος κατ΄ εξακολούθηση εντός του αγωνιστικού χώρου. Ήτοι συνολική χρηματική ποινή εφαρμόζοντας την αρχή της αναλογικότητας των έξι χιλιάδων (6.000)ευρώ (αγώνας της 11-10-2012 με ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πεντακοσίων (500) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της – ρίψη μπουκαλιών(αγώνας της 3-12-2012 με ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ).
Επέβαλε στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και στον Ι. ΡΟΥΣΟΓΙΑΝΝΗ(υπ. Ασφαλείας) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 16-12-2012 με ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ).
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 09-12-2012 με ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ).
Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου