Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Εξάψαλμος και πρόστιμο από Κωστούλα στους παίχτες

 
Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η χθεσινή ήττα και κυρίως η εμφάνιση του Παναιτωλικού στον Βόλο. Ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας κάλεσε τους παίχτες του Παναιτωλικού
Ήδη σήμερα ο πρόεδρος του Παναιτωλικού είχε επαφή και συζήτηση με τους παίχτες προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι τι ακριβώς έγινε και ο Παναιτωλικός παρουσίασε τόσο άσχημο πρόσωπο στην πρώτη του εμφάνιση το νέο έτος.Τους ανακοίνωσε μάλιστα και ένα τσουχτερό πρόστιμο για την παρουσία τους.
Η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος γνωστοποίησε στους παίχτες ότι δεν θα ανεχτεί παρόμοιες καταστάσεις και τους έθεσε προ των ευθυνών τους. «Όποιος δεν μπορεί να συστρατευτεί στον βασικό στόχο της ομάδας και στην κοινή προσπάθεια όλων μας να πετύχουμε την άνοδο είναι ελεύθερος να αποχωρήσει». Αυτό ήταν το νόημα των δηλώσεων του προέδρου του Παναιτωλικού, ο οποίος σίγουρα θα περίμενε ένα καλύτερο δώρο από τους καλοπληρωμένους παίχτες του για την σημερινή ονομαστική του εορτή. Ίσως τελικά η διοίκηση να υπερεκτίμησε τις δυνατότητες των παιχτών και να έκανε και αυτή λάθος επιλογή.
Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα προπονητή στον Παναιτωλικό. Σίγουρα όμως οι ενέργειες της διοίκησης δεν θα σταματήσουν μόνο στους ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν συναντήσεις και με το τεχνικό επιτελείο για να δοθούν και από εκεί εξηγήσεις. Αυτή την εβδομάδα εξελίξεις θα έχουμε σε μια προσπάθεια της διοίκησης να κατανοήσει και να δώσει λύση σε μια κατάσταση που αυτή την στιγμή δείχνει και είναι ανεξήγητη. Αναμφίβολα έχουν πέσει και στα μάτια της διοίκησης οι μετοχές του Ν. Καραγεωργίου από την στιγμή που έχουν ικανοποιηθεί όλες οι απαιτήσεις του για απομάκρυνση αλλά και προσθήκη παιχτών και πλέον όλοι κρίνονται.
Χρόνος ακόμα υπάρχει αλλά κάθε αγωνιστική που περνάει και η κατάσταση δεν βελτιώνεται ο στόχος απομακρύνεται. Είναι πράγματι οξύμωρο σχήμα παίχτες και τεχνικό επιτελείο να δουλεύουμε απρόσκοπτοι και απερίσκεπτοι σε άριστες συνθήκες και τα αποτελέσματα να είναι αντιστρόφως ανάλογα. Ο Παναιτωλικός θα έχει ένα 15μερο ανασύνταξης μέχρι να ξαναρχίσει τις υποχρεώσεις του, πιθανώς να υπάρξουν και νέες μεταγραφές μαζί με τους παίχτες που θα αγωνιστούν πρώτη φορά οπότε απομένει η σωστή διαχείριση του ρόστερ.
Όλα τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο διευθύνον σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης σε επικοινωνία που είχε μαζί του το agriniopress.gr
Γ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου