Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Το Αγρινιώτικο Καναρίνι & το δώρο του Προέδρου

ΝΙΚΟ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ... ΝΤΑ ΝΤΑ!

Κύριε Καραγεωργίου, δεν είμαστε... χαϊβάνια, δε θα μας σκάσεις εμάς, όπως τον Παπουτσάκη. Εσύ αγόρι μου δεν μας τους έφερες το καλοκαίρι τους παικταράδες; Τι μας τσαμπουνάς τώρα πως όποιος δεν μπορεί να φύγει; Τότε δεν τους έβλεπες; Εκτός κι αν τις μεταγραφές τις έκανε άλλος. Να μας το πεις, γιατί διαφορετικά, απέτυχες.

Ο ΜΠΕΝΑΚΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΑΚΙΑΣ

Τα πήρε στο κρανίο κανονικά το αφεντικό, μετά την ήττα στο Βόλο και τα έψαλε για τα καλά στους ποδοσφαιριστές. Κι αυτοί τα κάνανε πάνω τους, τρέμανε σαν τα ψάρια έξω από το νερό! Αφού να φανταστείτε, μετά έπιναν ομαδικά τα εσπρεσάκια για να τους φύγει ο φόβος! Αν όμως θυμάστε καλά και δεν έχετε Αλτσχάιμερ, και πέρσι τον Φλεβάρη τα ίδια και απράλλαχτα αντιμετώπιζε η ομάδα και έπεσε κατηγορία. Τότε, ο πρόεδρος δεν κατάφερε να τους βάλει μυαλό. Τώρα;

ΟΙ ΤΣΙΓΑΡΙΔΕΣ

Τελικά, αυτό δεν ήταν γουρουνόπουλο που έφαγαν οι παίκτες τις Άγιες Μέρες, βίσωνας ήταν και τους έκατσε βαρύ και δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους στο Βόλο. Τους ανέβηκε η χοληστερίνη και τα τριγλικερίδια φαίνεται! Αλλά αυτά παθαίνεις όταν η ομάδα δεν έχει έναν διατροφολόγο.

ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΩΡΟ


Μα τι ωραίο δώρο ήταν αυτό που έκαναν οι παίκτες στον Πρόεδρο για την ονομαστική του εορτή. Του το έφεραν από τον Βόλο με ωραίο περιτύλιγμα και μεταξωτή κορδέλα. Μόνο που αντί για το διπλό, ήταν τελικά... τριπλό και το πληρωσαν λιγάκι παραπάνω!

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ

Προχθές διάωβασα το πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας της πόλης μας και με μεγάλα γράμματα έλεγε "ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;". Το τι γέλιο έπεσε, δεν περιγράφεται, αν και η κατάσταση είναι για κλάμματα. Είναι από τις μπάτσες που τρώει ο Παναιτωλικός, βλέπετε. Τώρα, θα μου πείτε, αυτή είναι αυστηρή κριτική. Τι να κάνουμε, αν δεν αρέσει σε κάποιους, ας κόψουν τη διαφήμιση στα παλιόπαιδ!

ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ

Η προχθεσινή ανακοίνωση που έβγαλαν τα Τιτορμάκια, έβαλε στη θέση τους την Ερασιτεχνική και τους Παλαίμαχους κι έδειξε πως αυτά τα παιδιά δεν έχουν προσωπολατρείες. Μόνο τον Παναιτωλικό στηρίζουν και τα... μυαλά στα κάγκελα!

Ο ΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ


Όσο για τις μεταγραφές, αλλά και για τους παίκτες που έρχονται, εγώ ένα θα πω. Ρε παιδιά, παιχτρόνια είναι όλοι, ότι πείτε εσείς. Εξάλλου, ο μονόφθαλμος ο ίδιος να έρθει, εσείς θα τον βαπτίσετε... Μέσι!

Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΤΟΥ

Ελάτε τώρα ρε φούληδες, γίνεται έτσι ομάδα; Κάθε 3 μήνες να έχουμε φουρνιές από μεταγραφές για να δείχνουμε πως έχουμε λεφτά; Πανικό δείχνουμε έτσι, γιατί σε αυτή τη Β' Εθνική των 1000 προβλημάτων, είναι 4 ομάδες για άνοδο και ο Παναιτωλικός δεν είναι μέσα! Θα τους κράξει η ίδια η τύχη πρώτα και μετά η Ιστορία του Ποδοσφαίρου!

ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΡΤΕΡ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ

Εγώ τον Καραγεωργίου δεν τον γνωρίζω σαν άνθρωπο, αλλά η Β' Εθνική δεν του βγήκε. Δεν το περίμενε ότι θα έχει τόση ανταγωνιστικότητα. Γι' αυτό Νικολάκη, αν δεν φέρεις βαθμούς από τον Εργοτέλη του Γκόγκιτς που μας περιμένει, καλό είναι να πάρεις το αεροπλάνο Κρήτη-Θεσσαλονίκη και όχι για Αθήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου