Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ψηφίζουν και... νεκροί στον ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας;

 

Με επιστολή του μέλος του ΤΟΕΒ, ζητά ξεκαθάρισμα του μητρώου μελών, ώστε να ψηφίσουν τα πραγματικά και ενεργά μέλη, ενόψει και της γενικής συνέλευσης του Οργανισμού
Αναλυτικά ο κ. Απόστολος Πανταζής ως μέλος του ΤΟΕΒ με επιστολή διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας με κοινοποίηση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου και τον Δήμο Ξηρομέρου, εκφράζει τη διαμαρτυρία του και ζητά ξεκαθάρισμα μελών έτσι ώστε στον Αρδευτικό Συνεταιρισμό να μείνουν μόνο τα ενεργά μέλη και όχι εκείνα που σήμερα υπάρχουν και διαμορφώνουν εκλογικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Πανταζή το  μητρώο του ΤΟΕΒ χρειάζεται ξεκαθάρισμα της ήρας από το στάρι, υπάρχουν πολλά λάθη και παραλείψεις, αφού ακόμα και άνθρωποι που έχουν από καιρό φύγει από κοντά μας, όπως ο πατέρας του, εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένοι.Παράλληλα επισημαίνει ότι λόγω μη λειτουργίας του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας εδώ και δύο χρόνια υποβαθμίστηκε η αξία της περιουσίας τους από ποτιστικά σε ξερικά χωράφια.

Να τονίσουμε ότι το ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας θα πραγματοποιήσει την Τακτική Συνέλευση στις 16/1/2013 και στην οποία θα εκλεγούν 37 αντιπρόσωποι οι οποίοι θα επιλέξουν στη συνέχεια το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Αν δεν υπάρξει απαρτία η Γ.Σ. θα γίνει την επομένη (17/1/2013).
Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή Διαμαρτυρία του Απόστολου Πανταζή:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΙΤΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Απόστολου Χρ. Πανταζή, Κάτοικο Αστακού

ΠΡΟΣ

ΤΟΕΒ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ

ΚΟΙΝ:

1.-Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου

2.-Δήμο Ξηρομέρου

Κύριοι με το υπʼ αριθμ. 35 από 04/10/2012 έγγραφό σας, ζητάτε να επικυροποιήσετε τον πίνακα εγγεγραμμένων μελλών έχοντας δικαίωμα ψήφου για την εκλογή μελών του ΔΣ. Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσοβίτσας.

Ο πατέρας μου απεβίωσε την 03/10/2000 και από τότε σας έχω προσκομίσει τρεις φορές την αποδοχή κληρονομιάς και διαθήκη και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ΑΛΛΑΓΗ στον κατάλογο αυτόν.

Μόνο στην σελίδα -14- οι εγγεγραμμένοι με αριθμό -246- ΓΚΑΤΣΗΣ Σωτήριος (301) ΚΑΡΑΠΗΠΕΡΗΣ Αθανάσιος (302) και ΚΑΡΑΠΗΠΕΡΗΣ Στυλιανός έχουν αποβιώσει εδώ και προ πολλού.
Αναγράφετε τρία ή πέντε ονόματα τα οποία όλα έχουν πρόσβαση σε μία ψήφο (π.χ α/α 48) αυτά έπρεπε να έχουν ξεκαθαρίσει ήδη με συμβολαιογραφική πράξη ή ένορκες δηλώσεις.

Με δεδομένο ότι ήδη έχετε αποδεχτεί τις γεωτρήσεις που έχουν γίνει στην περιφέρεια αρμοδιότητας του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας με μεγάλο κόστος για τους ιδιοκτήτες, καθώς και ότι λόγω μη λειτουργίας του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας εδώ και δύο χρόνια υποβαθμίζοντας την αξία της περιουσίας μας από ποτιστικά σε ξερικά χωράφια περιμένω να ενεργήσετε νομότυπα και όχι με αυθαιρεσίες.

Κατόπιν των ανωτέρω αιτούμε να αποστείλετε ονομαστικές επιστολές στους Μετόχους σας που να ζητάτε να ορίσουν τον νόμιμο εκπρόσωπό τους στην επικείμενη ψηφοφορία (και όχι να σηκώσουμε τους πεθαμένους να ψηφίσουν). Περιμένω να λειτουργήσετε τόσο ηθικά όσο και νομοτελειακά ως οφείλετε.

Ευχαριστώ

Απόστολος Χρ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Από το xiromeronews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου