Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζεται ο εξάψαλμος στον Παναιτωλικό!


Περισσότερο από κάθε άλλη τη φετινή περίοδο, φαίνεται πως πείραξε τον Φώτη Κωστούλα η ήττα που γνώρισε ο Παναιτωλικός στο Βόλο από τη Νίκη. Μετά τις έντονες παρατηρήσεις και το πρόστιμο που επέβαλλε ο μεγαλομέτοχος της αγρινιώτικης ΠΑΕ στους ποδοσφαιριστές, ο Κωστούλας επανήλθε τη Δευτέρα και ήταν ακόμα πιο σκληρός. Συγκεκριμένα, σε ομιλία του, ζήτησε από τους παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ φέρεται να τους... απείλησε πως αν συνεχίσουν έτσι, δεν θα... ξαναπληρωθούν μέχρι τον Μάιο, με βάση τα συμφωνηθέντα! Για να συμπληρώσει πως θα δουν ξανά χρήματα στους λογαριασμούς τους, σύμφωνα με τους όρους των συμβολαίων τους, όταν εξασφαλίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα!

Σε ότι αφορά τον Νίκο Καραγεωργίου, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να έχει αρχίσει να χάνει τα στηρίγματά του εντός της διοίκησης, ωστόσο ο Κωστούλας εξακολουθεί να τον πιστεύει και να του δίνει πίστωση χρόνου, η οποία, όμως, ίσως αρχίσει να εξαντλείται, σε περίπτωση που η εικόνα της ομάδας παραμείνει ίδια.

Από εκεί και πέρα, οι δυο άνδρες ξεκινούν κύκλο επαφών, με αντικείμενο συζήτησης τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ώστε να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο και να "γεμίσει" ο Παναιτωλικός σε θέσεις που "πονάει", όπως η επίθεση και το κέντρο. Ιδιαίτερα επισφαλής μοιάζει τη δεδομένη στιγμή η θέση των Στέλιου Σφακιανάκη και Βλάντιμιρ Μπογκντάνοβιτς, ενώ δεν έχει ικανοποιήσει με την μέχρι τώρα απόδοσή του και ο Ανρί Καμαρά.

Ρεπορτάζ: Π. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣπηγηmikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου