Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Σέντρα στο Βόλο


Το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Παναιτωλικό που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα είναι αυτό που ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής αποτελώντας παράλληλα το πρώτο της Football Leagueγια τη νέα χρονιά
Νίκη Βόλου -Παναιτωλικός (Πανθεσσαλικό)

Γηπεδούχοι: Την πέμπτη εντός έδρας νίκη που θα της δώσει τη δυνατότητα έστω και για λίγα εικοσιτετράωρα να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τον Απόλλωνα θέλει να πετύχει η Νίκη. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Στέλιος Μανωλάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα, έχοντας παράλληλα στη διάθεση του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τα τέσσερα από τα οκτώ χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα (Χατζής, Κοντοδήμος, Πιέτρας, Πιτταράς). Την 18τάδα των Θεσσαλών για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας απαρτίζουν οι: Βούρας, Ψιάνος, Καρατζάς, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Πορτουλίδης, Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Κυριάκος, Τάντιτς, Φλίγκος, Καρακούτσης, Κοντοδήμος, Σαμαράς, Ουέλινγκτον, Πιτταράς, Πιέτρα και Χατζής.

Φιλοξενούμενοι: Τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας αναζητά ο σύλλογος του Αγρινίου που αναχώρησε σήμερα για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο τεχνικός των «καναρινιών» στην αποστολή για το αυριανό ματς απέναντι στην ομάδα της Νέας Ιωνίας συμπεριέλαβε σε αυτή τους τρείς από τους τέσσερις νέους παίκτες που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο (Αραμπατζής, Τζούνιορ, Μπόγιοβιτς). Ο Καβαλιώτης κόουτς άφησε εκτός αποστολής τους Τζίτζη, Κίτσα (για λόγους τακτικής), Γιάνεφ (τιμωρημένος), Μήλιο (είναι στη Ρωσία με την Εθνική Κ-18), και Μελισσά (εκκρεμεί η απόφαση της προσφυγής που έχει καταθέσει εις βάρος της Πάφου). Την 19άδα για το αυριανό ματς απαρτίζουν οι: Στεφανάκος, Τακίδης, Γκόλιας, Ακουάρο, Δάρλας, Ιωάννου, Κούσας, Αραμπατζής, Μπακάκης, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς, Τζούνιορ, Μεταξούλης, Καμαρά, Φαβάλι, Πασάς, Μύγας, Κουτσοσπύρος και Μπόγιοβιτς (θα κοπεί, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα στην ΕΠΟ η μπλε κάρτα του).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου