Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πέμπτη νίκη ο Παναιτωλικός στο χάντμπολ

Την πέμπτη νίκη του πήρε ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. για το Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος. Αντίπαλός του ήταν ο «Αρίων Πτολεμαΐδας».
Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου, o Παναιτωλικός έπαιξε σαφώς καλύτερα από τον αντίπαλό του και είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη του τη διάρκειά. Η αντίπαλη ομάδα παρέταξε νέους παίκτες και αν και προσπάθησε, δεν μπόρεσε να απειλήσει και να κερδίσει το παιχνίδι. Κατάφερε έτσι ο Παναιτωλικός  να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης. Μπροστά σε 150 φίλους της, σαφώς επηρεασμένη από την διακοπή των γιορτών, η ομάδα του Αγρινίου δεν έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Παρ’ όλα αυτά μπόρεσε να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει το εύκολο γκολ. Όμως και απέναντι σε οργανωμένη άμυνα με καλό γύρισμα κατάφερνε να βρίσκει τον τρόπο να πετυχαίνει το γκολ.
Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής: 5΄: 3-2, 10΄: 6-4, 15΄: 9-6, 20΄: 13-8, 25΄: 15-9 και 20-13 ημίχρονο. Στο 35΄: 24-15, 40΄: 28-17, 45΄: 30-20, 50΄: 34-24, 55΄: 36-25. Το παιχνίδι τελείωσε 40-29.
Αγωνίστηκαν οι: ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. & ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ Β. (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ), ΔΗΜΟΥ ΧΡ., ΠΥΡΠΥΡΗΣ Λ., ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ Π., ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι., ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., ΔΗΜΟΣ Δ., ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ., ΛΑΓΙΟΣ Α., ΡΑΙΚΟΣ Κ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. Ξεχώρισαν οι ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ. και ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. Σκόραραν οι: ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ πρώτος σκόρερ με 10 γκολ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. 7 γκολ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ. & ΡΑΙΚΟΣ Κ. 6 γκολ, ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., 5 γκολ, ΛΑΓΙΟΣ Α. 3 γκολ, ΔΗΜΟΥ ΧΡ. 2 γκολ, ΔΗΜΟΣ Δ. 1 γκολ.
Ο Παναιτωλικός ευχαριστεί για μια ακόμη φορά, θερμά τους χορηγούς του, που στηρίζουν την προσπάθειά του και όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλάι της ομάδας  και την εμψύχωσαν.
Πλέον προετοιμάζεται για  το εκτός έδρας παιχνίδι με στην Κοζάνη.
Ευχ’εται σε όλους τους Αγρινιώτες και στους φίλους του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.      agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου