Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Παύση πληρωμών, αποχωρήσεις και μεταγραφές

 

Σε δηλώσεις στον "Δυτικά FM 9,61" και στην εκπομπή "Sports στις 12" o πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φ. Κωστούλας, ξεκαθάρισε και κοινοποίησε τις αποφάσεις που πήρε για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας
Συγκεκριμένα μιλώντας στον Χρήστο Στούμπο, έκανε γνωστό πως ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι θα υπάρξει παύση πληρωμών μέχρι το τέλος της περιόδου με μια μικρή πιθανότητα να πάρουν ορισμένα χρήματα εάν στο τέλος του πρώτου γύρου βρίσκονται στην πρώτη τριάδα ή κοντά σε αυτήν.

Τα χρήματα τους θα τα πάρουν κάνοντας προσφυγή και μετά από διαδικασίες . Επίσης κάλεσε όποιους ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση του πρωταθλητισμού, να αποχωρήσουν τώρα που είναι μεταγραφική περίοδος.

Έχουν παρθεί αποφάσεις για να απομακρυνθούν από την ομάδα, εάν αυτό δεν γίνει οικειοθελώς, αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ο αριθμός αναμένεται να είναι μεγάλος  (πάνω από τρεις)  αλλά  η όλη διαδικασία της αποπομπής τους από την ομάδα θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Ξεκαθάρισε ακόμη ο προεδρος, ότι δεν τίθεται  θέμα προπονητή και ο Νίκος Καραγεωργίου θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Παναιτωλικού.

Δήλωσε ακόμη ο κ. Κωστούλας, ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα και αναγκάζεται να πάρει αυτές τις αποφάσεις για την αναστρέψει.

Υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναιτωλικού για την δεδομένη περίοδο και να γίνουν ακόμη τρεις - τέσσερις μεταγραφές.

Η εβδομάδα που σήμερα άρχισε είναι σίγουρα καθοριστική για την αλλαγή του ροστερ του Παναιτωλικού. Η ομάδα έχει έχει ένα ανοικτό διπλό μέτωπο, αυτό της αποχώρησης των ποδοσφαιριστών που δεν ικανοποιούν, αλλά και των πιθανών μεταγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου