Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Παναιτωλικός διασυρμός στον Βόλο

Με μία ντροπιαστική εμφάνιση ο Παναιτωλικός έχασε από την Νίκη Βόλου με κάτω τα χέρια. Στο πρώτο παιχνίδι του 2013 τα καναρίνια παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και με καλές ευκαιρίες μετρημένες στο ένα χέρι ηττήθηκαν από την ανώτερη Νίκη διασύροντας έτσι τον υπερήφανο Τίτορμο.

Στο Α’μέρος η Νίκη Βόλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δικαίως προηγήθηκε με τον Πουρτουλίδη στο 6' . Ο Παναιτωλικός στην πρώτη περίοδο είχε μία μοναδική καλή ευκαιρία , την κεφαλιά του Γιάννη Πασά .Ο Φλίγκος ταλαιπωρούσε την άμυνα του Παναιτωλικού και κατάφερε να φορτώσει με με κίτρινη κάρτα τον Κούσα και τον Ακουάρο , ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Ν.Καραγεωργίου πριν την λήξη του ημιχρόνου .Η ομάδα από το Βόλο επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της ,με τους ποδοσφαιριστές του Ν.καραγεωργίου να περιορίζονται σε ρόλο κομπάρσου .Στην φάση του 43' ο Ακουάρο φλέρταρε με την δεύτερη κίτρινη που δίκαια θα μπορούσε να δει.
Στο Β’μέρος ο Παναιτωλικός μέχρι το δοκάρι του Τζούνιορ ήταν καλύτερος από την Νίκη. Στην συνέχεια ακολούθησε το ίδιο σκηνικό με το α’μέρος . Ο Παναιτωλικός ανήμπορος να κυνηγήσει την ισοφάριση δέχθηκε αρχικά το γκολ του Σκούφαλη στο 62’ και στην συνέχεια ο Φλίγκος κέρδισε το πέναλτι και ο Πουρτουλίδης σημείωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης .Τα καναρίνια είχαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ αλλά οι αμυντικοί της νίκης έδιωξαν την μπάλα πάνω στην γραμμή .

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Σκούφαλης, Τάντιτς, Φλίγκος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Κούσας, Ακουάρο, Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς, Φαβάλι, Μύγας, Πασάς, Καμαρά     πηγηpanaitolikos1926.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου