Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Λοβέρδος: Κάτω τα χέρια από τον Γιώργο! τωρα τι εγινε βιντεοΚρίμα Αντρέα

 

Λοβέρδος: Κάτω τα χέρια από τον Γιώργο!«Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα, στην οποία υπάρχει μακελειό»!

Αυτή ήταν η δήλωση του υπουργού Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδου, ο οποίος μίλησε σήμερα το πρωί στο Mega, για τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς κλήθηκε να σχολιάσει την κίνηση του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, να διαβιβάσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να εξεταστεί αν πρέπει ή όχι να διαβιβαστεί στη Βουλή, για να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες πολιτικών προσώπων για τα στοιχεία του ελλείμματος του 2009.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι δεν μπορεί να επιχειρείται η δίωξη του τέως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, για το θέμα του ελλείμματος, καθώς υπήρξε συμφωνία με την Eurostat.

«Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

«Όφειλε ο εισαγγελικός λειτουργός, όταν υπάρχει μία καταγγελία ενός πολίτη και ακούγεται το όνομα κάποιου που είναι υπουργός, να σταματά επί τόπου, γιατί απαγορεύεται να κάνει αξιολόγηση, γιατί αλλιώς παραβιάζει το Σύνταγμα και τις κείμενες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου