Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

30χρονος άνεργος στο κρατητήριο, δεμένος στο καλοριφέρ, επειδή δεν είχε να πληρώσει παράβαση του ΚΟΚ!...


Τον έβγαλε ο Δήμος...
Απίστευτες ιστορίες καταγράφονται στην Πάτρα της κρίσης και της ανεργίας το τελευταίο χρονικό διάστημα, με θύματα νέους ανθρώπους που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της επιβίωσης τους και βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμη και με...
την απειλή της φυλακής για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Τελευταία απίστευτη περιπέτεια, όπως πληροφορείται το thebest.gr, είναι αυτή ενός 30χρονου άνδρα ο οποίος δεν έχει γονείς και συγγενείς του και ο οποίος έχει μείνει άνεργος, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανείς για να τον στηρίξει και να τον βοηθήσει.

Ο εν λόγω, ο οποίος είναι άστεγος, βρέθηκε στο κρατητήριο για μια παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ύψους 300 ευρώ, την οποία είχε κάνει πριν από χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τον άτυχο άνδρα τον συνέλαβαν κατά τη διάρκεια ελέγχου καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πληρώσει την κλήση όπως είχε ορίσει παλιά το Πταισματοδικείο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κρατητήριο και να μην έχει καν να πληρώσει τα 35 ευρώ που χρειάζονταν για να απελευθερωθεί.

Λύση στο πρόβλημά του έδωσε ο Κοινωνικός Τομέας του Δήμουν Πατρέων ο οποίος ενημερώθηκε για τη σύλληψη.

Στο κρατητήριο μαθαίνουμε ότι έσπευσε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα Θεοχάρης Μασσαράς ο οποίος πλήρωσε τα 35 ευρώ από την τσέπη του και ο παραβάτης ελευθερώθηκε.

Οι πληροφορίες του thebest.gr λένε ότι ο 30χρονος ήταν στο κρατητήριο δεμένος στο καλοριφέρ με χειροπέδες από το ένα χέρι!

Ο Δήμος του παραχώρησε στέγη και τροφή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου