Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Αναλυτικό ρεπορτάζ 15ης αγωνιστικής

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ 15ης αγωνιστικής
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-0


Η ανοδική πορεία των «Μαυραετών» που είχε ξεκινήσει από το τέλος του 2012 συνεχίστηκε και με την είσοδο της νέας χρονιάς, καθώς η Δόξα πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της, αυτή τη φορά κερδίζοντας με 1-0 την Παναχαϊκή.
Είναι μάλιστα μια νίκη ιστορική καθώς η Δόξα είχε να κερδίσει την Παναχαϊκή 19 ολόκληρα χρόνια και πιο συγκεκριμένα από τις 23 Ιανουαρίου 1994 όταν την είχε νικήσει με 3-2.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν χρειάστηκε πολλά γκολ. Χρειάστηκε ένα και καλό που μάλιστα επιτεύχθηκε στο πρώτο μόλις λεπτό του αγώνα.

Η Δόξα Δράμας κέρδισε ένα φάουλ, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Ταραλίδης και με απευθείας σουτ, αφού χτύπησε και σε σώματα παικτών της Παναχαϊκής, η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του Πίτκα.

Το γκολ όπως ήταν λογικό έκοψε τα πόδια της Παναχαϊκής που ουσιαστικά δεν συνήλθε ποτέ.

Στο 12ο λεπτό λίγο έλειψε η Δόξα να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ο Πίτκας πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Κάμπελ και αποσόβησε το γκολ.

Εξι λεπτά αργότερα σε παράλληλη μπαλιά του Κάμπελ ο Καμινιώτης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.
Η «απάντηση» της Παναχαϊκής ήταν ένα σουτ του Ντίνα στο 24’ που όμως δεν ανησύχησε τον Δαύκο.
Στην επανάληψη και πάλι ο Πίτκας με εντυπωσιακή απόκρουση απεσόβησε το δεύτερο γκολ της Δόξας, σε σουτ του Πουλάκου.

Στο 60ό λεπτό ο Ουρτάδο έφυγε μπροστά όμως υποδείχτηκε κακώς ως οφσάιντ.

Η τελευταία εντυπωσιακή απόκρουση του Πίτκα ήρθε στο 80ό λεπτό όταν ο Κάπελ μπήκε από αριστερά, και από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε δυνατά στην κλειστή γωνία αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούσει και πάλι θεαματικά.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας). Βοηθοί: Τσακνάκης, Καράμπουλας (Λάρισας).
Κίτρινες: 92' Χιντασέλι /49' Κοκκίνης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ (83' Σικαλιάς), Σοελίδης, Κάπελ (91' Χιντασέλι), Πουλάκος (66' Κασσός) , Στεργιανός, Μπάρος, Μιλέγκοβιτς.



ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Φατιόν, Κοιλιάρας, Γκούρτσας, Ουρτάδο, Ντίνας, Σαλαμαστράκης, Βουνκ, Κοκκίνης (60' Βασιλαντωνόπουλος).



ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ –ΚΑΒΑΛΑ 1-1



Η ισοπαλία στο γήπεδο των Μεγάρων ανάμεσα σε Βύζαντα και Καβάλα δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, καθώς παρέμειναν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Βύζαντας ήθελε τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και ζήτησε το γκολ, που θα τον έβαζε σε θέση... οδηγού.

Αυτό ήρθε στο 48', όταν ο Παγώνης έκανε το λάθος, ο Αρναρέλλης πήρε τη μπάλα, μπήκε από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή των «αργοναυτών» και με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ, για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν με... σταυρωμένα τα χέρια, καθώς στο 68' απάντησαν με τον Χλωρό. Ο Μαραγκός έβγαλε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό μόνο του και εκείνος νίκησε τον Πουρή για το 1-1.

Στο 89' ο Αρναρέλλης και πάλι προσπάθησε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με το δεύτερο γκολ του, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο από καλή θέση.

Στην 20η θέση παρέμεινε ο Βύζαντας, στην 16η η Καβάλα.


Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης): Πουρής, Γρομητσάρης, Κρητικός, Χαρτσιάς, Σπαγής, Μπιτσάκος, Διαμαντόπουλος (90+2' Μαρίνης), Σιώκος, Αρναρέλης, Γκεμίσης. Ζάρκος (77' Δημητρίου).

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Χλωρός, Παγώνης, Αναστασόπουλος (75' Καπνόπουλος), Γελαδάρης (52' Κουμπρόγλου), Ντος Σάντος, Πακάλτσης, Οξύζογλου (52' Πλιάγκας).



ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-1


Τη νίκη με 3-1 επί του Πιερικού πανηγύρισε η Καλλιθέα, η οποία έτσι, κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μία πάρα πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθειά της για την παραμονή στη Football League κατάφερε να πάρει η Καλλιθέα. Η ομάδα της Αθήνας έκαμψε την αντίσταση του Πιερικού και κάνοντας την ανατροπή πήρε τη νίκη με 3-1.

Ο Καραγκούνης στο 20’ της αναμέτρησης έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη όμως, υπήρξε ένας μονόλογος των γηπεδούχων που έφτασαν σχετικά εύκολα στην ανατροπή.

Ο Ατματζίδης στο 52’ έφερε την αναμέτρηση στα ίσια με τον Ματσούκα στο 66’ να ολοκληρώνει την ανατροπή. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ντακόλ στο 70’.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Φραγκής (46' Βιγιαρέχο), Πίκολο, Μαρουκάκης, Ντακόλ, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Ατματζίδης (75’ Φαγιέ), Κατσικογιάννης, Ματσούκας (90’ Χαροντάκης), Σταύρου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης, Λαζαρίδης (73’ Καθάριος), Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς (87’ Μιχαηλίδης), Αποστολίδης, Ντάνι, Ίτσιος (73’ Σεχολάρι), Ελευθεριάδης, Καραγκούνης, Παπατόλιος.


ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 0-0




Παλικαρίσια «λευκή» ισοπαλία πήρε ο Φωκικός, ο οποίος αγωνιζόταν για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονή, για τη 15η αγωνιστική της Football League.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με… απρόοπτα, καθώς λίγο πριν την έναρξή της, εκλάπη από τα θεωρία του γηπέδου ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται από τον εκφωνητή του γηπέδου! Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν το μόνο άξιο αναφοράς μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, γιατί μπορεί η ομάδα της Λέσβου να είχε σύμμαχό της τον δυνατό αέρα, ωστόσο δεν κατάφερε να… τουμπάρει το πούλμαν που είχαν στήσει οι γηπεδούχοι μπροστά από την εστία του Γεωργίου παίζοντας κυρίως παιχνίδι αντεπιθέσεων. Όχι πάντως ότι οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής ήταν… καλύτεροι, καθώς ρίχνοντας βάρος περισσότερο στα αμυντικά τους καθήκοντα, συνέβαλαν σε ένα ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο.

Τέσσερα λεπτά ωστόσο μετά την έξοδο από τα ντους, καταγράφηκε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες, όχι όμως και την… ιστορία της αναμέτρησης. Ο Μπλάνας, όχι μόνο αρνήθηκε φάουλ – κάρτα σε ανατροπή του Θέου έξω από την περιοχή του Μάππα, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση αέρισε τη δεύτερη κίτρινη στη μούρη του Λίτσου, δείχνοντας του πρόωρα το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Και μπορεί ο Φωκικός να έμεινε με δέκα, ωστόσο ήταν αυτός που πίεσε, δημιουργώντας μάλιστα τις προϋποθέσεις για το πολύτιμο γκολ, με πρωταγωνιστές τους Ευσταθίου και Γκομές. Παρόλα αυτά στο τέλος ίσως θα πρέπει να νιώθει και τυχερός, αφού ο Γιόνδης επηρεάστηκε από τη μοναξιά απέναντι από τον Γεωργίου, έξι λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια της αναμέτρηση, καρφώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο το 0-0 στη σέντρα!

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Ταμπάκης (65΄ Λουκίνας), Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Γκόμεζ, Λίτσος, Θέος (58' λ.τ Εσόνο), Ευσταθίου (89΄ Αργυρός), Θωμόπουλος, Παπαζούδης, Χαλούλος.

Καλλονή (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Κριπιντίρης, Μαϊστόροβιτς, Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Χωριανόπουλος (81΄ Γάλας), Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Σερφά, Γιόνδης.



ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-1




Μπορεί το διοικητικό μέλλον του Εργοτέλη να είναι δυσοίωνο, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς το «συγκρότημα» του Σίνισα Γκόγκιτς έδειξε πως διαθέτει μέταλλο… πρωταθλητή. Οι Κρητικοί επικράτησαν 4-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και πλέον φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ όταν ο Καρακασόγλου εκτέλεσε το φάουλ και ο Χατζόγλου με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στην συνέχεια, ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε στο 28’ με τον Χρυσοφάκη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μπουχαλάκη στο 40’.

Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, καθώς έφεραν το ματς στα ίσια στο 50’ με τον Πίτσο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Ρομάνο και έκανε την ανατροπή, πέντε λεπτά αρτγότερα με την σέντρα σουτ του Μπουχαλάκη.

Μάλιστα, στο 80’ ο Χαντί διαμόρφωσε το 3-1 για τον Εργοτέλη και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Ζαχόρα έδωσε διαστάσεις θριάμβου… γράφοντας το τελικό 4-1.

Οι Κρητικοί με τη νίκη τους αυτή ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τεβεκέλης (Μακεδονίας), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Τζανακάκη, Καρακασόγλου και Ζαχόρα.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου (39’ λ.τρ. Δασκαλάκης, 76’ λ.τρ. Κοζορώνης), Σαρρής, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χαντί, Ζαχόρα, Χρυσοφάκης (46’ Ευαγγέλου).

Αν. Γιαννιτσών: Λαμπάκης, Σερέτης (93’ Κυριακίδης), Καρπαθάκης, Χατζόγλου, Μπουτζίκος, Σπαθαράς, Τσιάμης (67’ Χαρμανάς), Γιόγιος (75’ Σιδηρόπουλος), Ντατίδης, Στεργίδης, Καρακασόγλου.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1-0



Τα «λιοντάρια» έκαναν ποδαρικό με το δεξί στο 2013 κόντρα στους, πρώην πλέον, πρωτοπόρους του πρωταθλήματος και με τη νίκη τους έριξαν την ομάδα του Βοσνιάδη από την κορυφή.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να μένει… στα πανηγύρια για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου και στις γιορτές, αφήνοντας τρεις βαθμούς στις Σέρρες που του στέρησαν την πρωτοπορία στη Football League, μετά την νίκη του Εργοτέλη στο Ηράκλειο επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να πάρει προβάδισμα γρήγορα και να το διατηρήσει, εκμεταλλευόμενος βέβαια και το αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Απόλλων έπαιζε με δέκα παίκτες από το 41’ της αναμέτρησης μετά την αποβολή του Καμαρά, η οποία κόστισε στην ομάδα του Βοσνιάδη πως εκείνο το σημείο προσπάθησε να γίνει απειλητική.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από την ώρα που ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, κατάφεραν να σκοράρουν στο 44’ με τον Μπανγκουρά να μην αστοχεί στην προβολή μετά τη σέντρα του Στεφανίδη, ενώ στο 47’ είχαν δοκάρι στο πλασέ του Δαμιανού Τριανταφύλλου. Η ευκαιρία του Απόλλωνα για να επιστρέψει στο ματς ήρθε στο 53’ με τον Χιντζίδη να σημαδεύει κι αυτός με τη σειρά του το δοκάρι του Πανσερραϊκού, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Μπανγκουρά το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των «λιονταριών».

Η λήξη του ματς βρήκε πάντως τον Πανσερραϊκό να πανηγυρίζει την 5η του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και τον Απόλλωνα να έχει υποστεί την 3η του ήττα, η οποία του κόστισε και τη διατήρηση της πρώτης θέσης καθώς έμεινε στους 27 βαθμούς και πέρασε πρωτοπόρος ο Εργοτέλης με 28. Τα «λιοντάρια» από την πλευρά τους, έφτασαν στους 21 βαθμούς και βλέπουν πιο αισιόδοξα τη νέα χρονιά και το υπόλοιπο της σεζόν…

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Καρασαλίδης, Μπριλάκης,Παντελιάδης, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Ντα Κόστα (77' Ράνιτς), Στεφανίδης, Κόντος (87’ Τσούτσης), Μπανγκουρά.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Χατζηζήσης (85’ Κατσίκης), Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Διαμαντίδης (73' Τσιλιγκίρης), Καραμαλίκης (46' Διαμάντης), Μανιάς, Φαρινόλα.


ΑΕΛ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0




Σε ένα παιχνίδι που έλειψαν γκολ και κλασικές ευκαιρίες, ΑΕΛ και Ηρακλής κόλλησαν στη «λευκή» ισοπαλία, ρίχνοντας την αυλαία της δεύτερης δόσης της 15ης αγωνιστικής της Football League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μουδιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Arena», δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους κυρίως με τον πολύ δραστήριο και… κεφάτο Ισαάκ Χοβέ. Όσο έγραφε ωστόσο το χρονόμετρο, οι «βυσσινί» άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και αφού απείλησαν πρώτα με τον Σκόνδρα στο 14΄, ο Τσίγκας, τρία λεπτά αργότερα, δεν κατάφερε να κάνει πράξη την απειλή, όταν έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Δεινόπαπα, επηρεάστηκε από τη… μοναξιά μπροστά από τον Χουάντερσον, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Το εικοσάλεπτο… άπνοιας «διατάραξαν» οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων στο 37΄ για μη καταλογισμό πέναλτι, όταν ο Χασομέρης έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Νεμπεγλέρα, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Παπαγεωργίου έσωσε σωτήρια την προβολή του Στεφανίδη.

Και όπως βγήκαν οι ποδοσφαιριστές του Ζιώγα στο πρώτο 45λεπτο, το ίδιο μουδιασμένα βγήκαν και πάλι από τα ντους, επιτρέποντας στον «Γηραιό» να τσεπώσει και πάλι τα κλειδιά του αγώνα.

Η ΑΕΛ συνέχισε να έχει πάντως αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη, παρά το ηλεκτροσόκ που επιχείρησε ο «πάγκος» με τις αλλαγές και τη μετάγγιση… επιθετικότητας. Και μπορεί να προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα με αντεπιθέσεις στη λαρισινή ομάδα. Χρειάστηκε μάλιστα μια σωτήρια επέμβαση του Σέρεμετ που έπεσε στα πόδια του Χιονίδη στο 79΄, παίρνοντάς του την μπουκιά από το στόμα, για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Τη δόξα του ωστόσο έκλεψε ο ομόλογός του κάτω από τα δοκάρια του Ηρακλή, Χουάντσερσον, ο οποίος έδιωξε με τα… νύχια το ωραίο σουτ του Πόνσε στο 88΄, σφραγίζοντας τη «λευκή» ισοπαλία.

Η ΑΕΛ έτσι έμεινε μοιραία με μόλις μία νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, επιβεβαιώνοντας την κακή της σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ο Ηρακλής απέσπασε έναν πολύτιμο πόντο σε μία δύσκολη έδρα…

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γιώτας, Πόνσε, Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (59' Ζουρούδης), Χασομέρης, Δεινόπαπας (80' Μπλέντι), Τσίγκας (68' Καρανίκας).

Ηρακλής (Γιώργος Στράντζαλης): Χουάντερσον, Σαββίδης, Ντε Σόουζα, Λόπεζ, Βαγγελόπουλος (46' Νατσούρας), Τσερκέζος, Σουλίδης, Γεωργίου, Χοβέ (75' Χιονίδης), Κριβοκάπιτς (65' Παληγεώργος), Στεφανίδης.



ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 1-1




Μπορεί να παρέμεινε για 12ο σερί παιχνίδι αήττητος ο Ηρακλής Ψαχνών, αλλά κινδύνεψε σοβαρά να το χάσει στην Επανομή όπου ήρθε ισόπαλος 1-1 με την τοπική Αναγέννηση.

Η Επανομή προηγήθηκε στο σκορ και μπορεί οι Ευβοιώτες να ισοφάρισαν γρήγορα, ωστόσο χρειάστηκαν την απόκρουση του τερματοφύλακά τους Σικαλιά σε πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι για να μη φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Το σκορ άνοιξε για την Επανομή στο 10ο λεπτό του αγώνα όταν ο Δραγανίδης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Αναστασίου, αυτός επιχείρησε σέντρα και ο Σικαλόπουλος που ερχόταν από πίσω έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σικαλιά.

Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν πρόλαβε να αγχωθεί ιδιαίτερα καθώς 13 λεπτά αργότερα (23’) με σουτ του Χαϊκάλη έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ταταρίδη.

Λίγο πριν το ημίχρονο (37’) ο Χαϊκάλης προσπάθησε να κρεμάσει τον Ταταρίδη, αλλά ο γκολκίπερ της Αναγέννησης έδιωξε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, την προσπάθεια των παικτών και των δύο ομάδων δυσκόλεψαν οι δυνατοί άνεμοι που δεν επέτρεψαν να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Στο 85ο λεπτό, η Αναγέννηση Επανομής κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μήτσης σηκώνοντας ψηλά το πόδι του βρήκε στο πρόσωπο τον Τζανδάρη και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, αποβάλλοντας τον παίκτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, το πέναλτι που εκτέλεσε ο Αναστασίου, απέκρουσε ο Σικαλιάς.
Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Βαζάκας από το διαιτητή της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης για διαμαρτυρία.

Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Βελιτζέλος): Ταταρίδης, Νταντάμης (76' λ.τ Λαμπερνάκης), Κουκουλέκης, Σαμουηλίδης (62' λ. Τζανδάρης), Μωυσίδης, Κουλίδης, Δραγανίδης, Ταχμαζίδης, Κυζιρίδης, Σικαλόπουλος (90+4' Μπαλασάς), Αναστασίου.

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Μήτσης, Δήμου, Μπακομήτρος, Ντελέκος (88' Μπαλαμπάνης), Ρούτσης, Βανγκέλι (64' Ιακωβάκης), Γέσιτς, Χαϊκάλης, Σ




onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου