Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ" ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ;

Κάθε υποψήφιος που σέβεται (;) τον εαυτό του ή κάθε πολιτικός έχει την συνήθεια τόσο σε προεκλογικές περιόδους να χρησιμοποιεί διάφορα πρόσωπα σαν υπεύθυνους.... επικοινωνίας!!! Πρόσωπα που θα ασχολούνται υποτίθεται με την καθημερινότητα του κάθε πολιτικού ή υποψηφίου και που θα φροντίζει αυτή η.... "καθημερινότητα" να γίνεται και "κτήμα" των πολιτών με αγωγό φυσικά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό δεν είναι κάτι το παράξενο ούτε κατακριτέο. Αντίθετα θα λέγαμε επιβάλλεται. Από το επιβάλλεται όμως μέχρι αυτόν την κυριολεκτικά κλαυσιγέλεια (ίσως και -γελοια) κατάσταση που επικρατεί ως συνήθως σε αυτά τα λεγόμενα "γραφεία τύπου" υπάρχει τεράστια διαφορά. Άνεργοι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, επαγγελματίες που έναντι κάποιων εκατοντάδων ή και χιλιάδων ευρώ, προσεταιρίζονται ή επιχειρούν να τους πλησιάσουν υποψήφιοι, για να στελεχώσουν τα "γραφεία" τους, λιανόπαιδα και ενίοτε κάποια "λαμόγια" έχουν γίνει ένα μπλεγμένο κουβάρι που το περισσότερο που προσφέρει είναι άφθονο γέλιο (ενίοτε και αποστροφή) στους διευθυντές, ιδιοκτήτες των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης που εν τω μεταξύ και όσοι σέβονται τον εαυτόν τους το 80% από αυτό που τους αποστέλλουν βρίσκει τη θέση του, στον κάλαθο των αχρήστων.
Και σε αυτή την προεκλογική περίοδο αυτός ο αχταρμάς ήταν απίθανο να μην επαναληφθεί. Και τον αισθάνονται όλοι. Τον αισθάνονται τα ΜΜΕ της περιοχής μας. Τον αισθάνονται οι μπλόγκερς που βλέπουν στα e-mail τους "Δελτία Τύπου" και δελτία τύπου. Τον αισθάνονται οι πολίτες που παρακολουθούν την τοπική πολιτική ειδησεογραφία.
Εμείς ρωτήσαμε, ψάξαμε, βρήκαμε ποιοι και ποιες αποτελούν σήμερα τα διάφορα "Γραφεία Τύπου" των υποψηφίων. Εσείς γνωρίζετε κάτι; Οι πληροφορίες σας, θα μας είναι πολλοί χρήσιμες για την επόμενη ανάρτηση μας......

10 σχόλια:

  1. Κεραμιδόγατε κάθε μπλογκ και ένας βουλευτής...
    Τους έχουμε μάθει πια!
    Αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ακόμη χειρότεροι είναι όσοι τα παίρνουν όντες τοποθετημένοι σε γραφεία βουλευτών, υφυπουργών, δεν δουλεύουν ποτέ και προσπαθούν να κάνουν τους παράγοντες μέσω blog ή εφημερίδων. Αν έχετε το θάρρος δημοσιεύστε το σχόλιό μου.
    Αναγνώστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπληρώνοντας 11 μήνες στον πρωθυπουργικό θώκο
    ο υιός της Μαργκαρετ, διαλέγει την 9η επέτειο της καταρρεύσεως των διδύμων πύργων, για να εγκαινιάσει, στις 11/9, την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και να προαναγγείλει το μέλλον της ελληνικής οικονομίας. Τυχαίο; Δε νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσώκλειστοι στο "Μακεδονία Παλλάς" όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί..

    Τους δόθηκε εντολή να μην κυκλοφορούν έξω τα βράδια για να μην προκαλούν και για να αποφευχθούν τα ... απρόοπτα!

    Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρομοκρατική επίθεση με βρωμερό παπούτσι εδάφους-εδάφους, έφοδος σε πόδι-γιάφκα, κατασχέθηκαν κάλτσες αποπνικτικής μυρωδιάς. Νεότερες πληροφορίες από την αντιτρομοκρατική, αναφέρουν ότι το όνομα της τρομοκρατικής οργάνωσης είναι "παπουτσοθήκη"

    ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!.ΕΚΒΙΑΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΑΚΟΣ. ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΑ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ 7.15 π.μ. Οι γιατροί είναι πολύ καλά και σε χαιρετούν. Πάντα ρωτάνε για την υγεία σου κα ευελπιστούν ότι το.... αλτσχαϊμερ δεν προχώρησε ακόμη. Το ότι με "θυμάσαι" απο το.... 2ο Λύκειο δεν δείχνει σημάδια επιδείνωσης!!! Απλά μια σύγχυση έχεις καθώς ποτέ σε ήμουν στο 2ο Λύκειο Αγρινίου παρα μόνον στο.... 1ο με Λυκειάρχη τον αείμνηστο Παπαθανασίου (Λάζαρο τον αποκαλούσαμε τότε όλοι οι μαθητές). Όσο για τη ΓΕΑ που λές ότι με θυμάσαι καλό είναι να διευκρινήσεις σε ποιό άθλημα ακριβώς γιατί ήμουν βλέπεις απο τότε.... πολυεργαλείο! Εκβιαστάκος και συκοφαντικός. Α, και που είσαι οι γιατροί μου είπαν να μην ξεχνάς τα χάπια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και σενα τι αγγουρι σου μπαινει ρε μπακη;
    σου χαλανε την πιατσα;
    δεν γινεται να τα παρεις απο ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΛΑΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ;
    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΜΩΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ 2-3 ΟΙ ΠΑΡΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟ. ΑΡΓΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ Ή ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΙΣ ???
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή